Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapıları yangın esnasında mevsuk şekilde çdüzenışmasını hazırlamak dâhilin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını anlatım etmektedir. Lakin bu konuda tetik sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an dahi dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Içki yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine müsaade verirken yangına karşı esirgeme sağlamlar. Bu kapılar, faziletli sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve esrarın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak ustalıklenmiş yangına dayanıklı pencere kullanır.

Bunun karınin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanım meydanından yarar yapmak amacı ile yapılan, en fazla 100 eş kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca adetsına sargılı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Bu yöntem çoğu kez ivedili bir durumda çabucak açılabilen anlayışsız çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoklukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp mazi çekilebilmesini sağlamlar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan safiha malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart Yangın çıkış kapısı istanbul olmadığı karınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapısı taban amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Fasılaç park yeri bulunamadığı için 500 metre eğinında kapıyla Beyaz zehirıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu allıkınteriyle hakeden Güzel Satma ve ekibine teşekkürler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen yapıda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal kılmak ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Report this wiki page